torsdag 22. mars 2012

Første natt med 4de-gjengen på SFO….


I vinterferien var det knyttet stor forventning til 4-klubben på Vikåsen SFO. Etter uker med planlegging av innkjøp, og planlegging av hva vi skulle gjøre denne kvelden/natten var det endelig klart for innrykk…
18 jenter og gutter skulle overnatte sammen med Kristian og Nina, og det var nok familier som måtte avbryte vinterferiens skiturer til fjells for å kjøre sine håpefulle hjem for overnattingen!
Mange spente barn og selvfølgelig noen foreldre;-), troppet opp på SFO kl seks på kvelden. Vi serverte velkomstdrikk til barna i stettglass og det var skikkelig stas!
Vi hadde gutte-og jenterom selvfølgelig, og det var spennende å ordne seg plass sammen med resten av gjengen, noen under pulter, andre oppå!
Ønsket om kveldens bespisning var selvfølgelig Norges nasjonalrett nr.1 Taco, etterfulgt av brownies med is og noen kjempestore muffins.
God og mett ble det tid for kveldens film …Sjørøverplaneten!!!
Ungene lå på pulter,madrasser og i haug og dung og koset seg skikkelig med egen kinosal. Filmen var kjempespennende og akkurat passe spennende for alle.
Klokka går fort når man har det moro, så etter litt leik,lakking av negler og herjing i taket ble det tid for å stelle seg.
Spennende å ligge så mange på samme rom, så litt prating og seint før noen sovnet ble det jo…men det hører hjemme på overnattinger!
Noen trøtte ansikter var det å se på fredag, men heldige unger kunne gjøre hva de ville hele dagen da de andre på SFO dro ut av huset denne fredagen.
Tror alle var kjempefornøyd med opplevelsen og er klar for sommerens avslutnings overnatting for 4 klubben…….den skal vi gjøre ute i Lavo!!

Og hvis noen lurer , JA vi er verdens beste SFO !
Kristian og 9na